WELKOM BIJ E.D.S. RECLAME

PROFESSIONALS IN PRINT & SIGN

Voertuig belettering

Het visitekaartje voor uw bedrijf op de weg en op locatie. Van personenwagens, bestelbussen, vrachtwagens tot touringcars; wij kennen als geen ander alle creatieve en technische mogelijkheden.

Raam folies

Met getinte ramen wordt 99% van de UV-stralen geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat warmte tegen wordt gehouden en het voorkomt dat het interieur verkleurd.

Spandoeken

Spandoeken worden vaak actiematig ingezet, E.D.S. Reclame biedt hiervoor een ruim aanbod. Naast het produceren van de spandoeken leveren en monteren wij desgewenst ook buizen frames die uw spandoek die uw spandoek nog beter laten uit komen.

Vlaggen

Vlaggen, banieren & beachvlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Een vlag met uw eigen huisstijl staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid.

Peesframes

Een Peesframe is een hoogwaardig aluminiumsysteem waarin u eenvoudig een textieldoek voorzien van een pees kunt opspannen.

Beurs displays

U wilt eenvoudig, snel en toch betaalbaar een presentatie neerzetten? Al onze beurs displays zijn licht van gewicht, compact en binnen 2 minuten opgezet. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Interieuraankleding

De perfecte uitstraling met de mooiste prints op de wand, de meest creatieve raamdecoratie en folies om bijvoorbeeld bestaande kasten, tafels en keukens een nieuwe look te geven.

Bewegwijzering

Een goede bewegwijzering binnen of buiten uw gebouw is essentieel. E.D.S. Reclame denkt mee in een creatief ontwerp en levert u een compleet overzicht van de benodigde bewegwijzering.

Reclameborden

Of u nu een reclamebord plaatst langs de snelweg, bij een voetbalclub of bij een evenement dat u sponsort; reclameborden zijn veelzijdige communicatiedragers met een duidelijke en grote attentiewaarde.

Promotiekar

Wilt u opvallen? Huur dan onze promotiekar. In de kar worden twee spandoeken gemonteerd van het formaat 338x174cm.

Stickers

Van de kleinste etiketten op jouw producten, gereedschap of machines tot groot formaat stickers op uw vloer, beursstand of raam. Stickers zijn voor veel toepassingen te gebruiken zowel outdoor als indoor.

Bouwhekbanners

Rond evenement- of bouwterreinen staan vaak hekwerken. Een ideale plek om promotie te maken. Bij ons kunt u spandoeken laten maken die perfect passen op deze bouwhekken.

E.D.S. Reclame

Professionals in print & sign!

Wij zijn in staat om voor u het gehele traject van ontwerp tot en met montage te verzorgen.

Met ons vakkundige team zullen wij uw bedrijf of boodschap een effectief gezicht geven.

Wij geven u graag gepast advies over materiaalkeus en de juiste manier om uw product te promoten.

Neemt u gerust een kijkje bij onze producten of neem vrijblijvend contact op.

SUPPORT

MAIL ONS

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Je kunt ons altijd een e-mail sturen, we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

info@edsreclame.nl

BEL ONS

Je kunt ons op werkdagen tussen 08:30-17:30 ook telefonisch bereiken. Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur ons dan een mail of vul het contactformulier op de support pagina in.

+31 (0)348 – 44 77 36

ADRESGEGEVENS

EDS Reclame
2de Industrieweg 14
3411 ME Lopik

facebook