Peesframes

Een Peesframe is een hoogwaardig aluminium systeem waarin u eenvoudig een textieldoek voorzien van een pees kunt opspannen.

Dit werkt zeer gemakkelijk doormiddel van de pees in de naden van de lijst kunt te drukken. Wij werken met maar liefst 5 verschillende frame diktes dus voor elke toepassing is een oplossing.

  • Het 15mm frame is een enkelzijdig frame, bedoeld voor wandmontage doormiddel van doorboren.
  • Het 27mm frame is een enkelzijdig frame, bedoeld voor wandmontage doormiddel van doorboren of wandbeugels.
  • Het 44mm frame is een enkelzijdig en/of dubbelzijdig frame, bedoeld voor wandmontage doormiddel van doorboren, plafonogen of wandbeugels. Ook is het 44mm frame geschikt om vrijstaand te zetten doormiddel van twee voeten aan de zijkanten en eventuele tussen voeten.
  • Het 80mm frame is een enkelzijdig en/of dubbelzijdig frame, bedoeld voor wandmontage doormiddel van doorboren, plafonogen of wandbeugels. Ook is het 80mm frame geschikt om vrijstaand te zetten doormiddel van twee voeten aan de zijkanten en eventuele tussen voeten.
  • Het 90mm frame incl. led verlichting is een enkelzijdig of dubbelzijdig frame, bedoeld voor wandmontage doormiddel van wandbeugels of plafonogen. Ook is het 90mm frame geschikt om vrijstaand te zetten doormiddel van twee voeten aan de zijkanten en eventuele tussen voeten.

Optioneel bij alle frames is akoestisch doek verkrijgbaar welke achter het peesdoek geplaatst wordt en een geluiddempende werking heeft.

Bij de frames die niet rechtstreeks op een wand gemonteerd zullen worden, zullen wij stabilizers meeleveren voor de stevigheid van uw frame.

De peesdoeken en accessoires kunnen bij ons ook los besteld worden.

Voor informatie, prijzen of instructie video’s kunt u altijd contact met ons opnemen.